Reseinspiration från fantastiska resebloggar

Nu ska jag promota några andra resebloggar på denna blogg. Bloggar som jag tycker ger inspiration, kunskap och som gör dig nyfiken på nya destinationer.

Exklusiva resor

En blogg som drivs av Hummingbird Lifestyle Travel och som fokuserar framför allt på resmål i Indiska Oceanen, som till exempel Maldiverna, Zanzibar, Seychellerna och Mauritius. Bloggen är personlig och full av tips och djup kunskap om destinationerna.

African Tours & Safaris

En blogg om resor till Afrika. Vill du veta mer om så vitt skilda och fantastiska saker som Sydafrikas Garden Route, Taffelberget, Serengeti, Kilimanjaro, Masai Mara, Bergsgorillor, zebrors mönster, maten på Zanzibar osv. då ska du definitivt följa denna blogg. 

Go Discover Resemässa

Det är sällan det dyker upp nya initiativ och idéer inom resor, men i helgen som gick (1/10 2022) gjorde det just det. Då gick den lilla resemässan Go Discover av stapeln. Go Discover var ett litet event (och är igen i framtiden hoppas jag) som skapades av två researrangörer, African Tours & Safaris och Hummingbird Lifestyle Travel. Mässan riktitade sig till privatpersoner och fokuserade på att ge inspiration och information om destinationer som Tanzania, Maldiverna, Seychellerna, Sydafrika, Madagaskar m.fl. 







Kommentarer