Go Discover, äntligen en ny resemässa i Sverige

Det fanns en gång, för inte alldeles för länge sedan, en stor resemässa i Sverige, TUR Mässan i Göteborg. Till detta kom att det arrangerades resemässor i Stockholm, Oslo, Köpenhamn med flera städer i Sveriges närmaste omgivning. 

Men under 2010-talet dog de allra flesta av dessa fysiska mötesplatser ut. TUR mässan som var Sveriges största resemässa försvann 2015. En ganska naturlig utveckling när allt mer informationssökande och allt mer shoppande sker på internet och mindre i fysiska affärer. Men den nyligen överstökade pandemin har väl lärt oss att internet, sociala medier, Zoom, Teams med mera, trots allt inte kan ersätta det fysiska mötet. Det är när vi människor träffas, fysiskt, "på riktigt", som magin uppstår. Det är då spännande samtalsämnen utvecklas, affärer görs och vänskapsband knyts. 


Därför ser jag med stor glädje att det finns reseföretag än i dag som vågar satsa på det fysiska mötet, som vågar satsa på att arrangera en resemässa. Den 1:a oktober arrangeras för första gången Go Discover, Sveriges nya resemässa

Go Discover arrangeras av reseföretagen Hummingbird Lifestyle Travel och African Tours & Safaris. Platsen är Hotel The Weaver i Mölndal, Göteborg. Datum 1/10 och tiden 10:00 - 16:00. 

Under mässan kommer ni som deltar att kunna träffa personer från African Tours & safaris och Hummingbird Lifestyle Travel samt representanter för samarbetspartners som Tanzania Tourism Board, Emirates, Qatar Airways, Cook Island m.fl. 


Go Discover arrangeras av Hummingbird Lifestyle Travel och African Tours & Safaris, som båda är den del av Intoit Travel Group




Kommentarer